Společnost Liebherr- Hausgeräte získala ocenění Red Dot Award 2018

Ochsenhausen (Německo), 2018 – Expertní komise s mezinárodním zastoupením složená z tvůrců, profesorů designu a odborných novinářů vybírala z více než 5 000 přihlášek a udílela žádanou pečeť kvality za kvalitu ztvárnění. Přesvědčit přitom dokázala kombinovaná chladnička s mrazničkou Liebherr CBNes 6256 a také vestavná vinotéka EWTdf 3553.

Liebherr: Umění nikdy nebylo úžasnější!

Ochsenhausen (Německo) – Přechod mezi kuchyní a obývacím prostorem se stává plynulejším, než kdy dříve - díky principu otevřeného plánování kuchyně. Pro mnoho lidí je tedy vizuální přitažlivost spotřebičů důležitější, než dříve. Liebherr Domestic Appliances rozšiřuje svou škálu modelů - škálu charakteristickou technickými inovacemi a harmonickým sladěním barev, tvaru a materiálu.

Objevit individuální design – zažít inovativní řešení

Ochsenhausen (Německo) 2018 – Na mezinárodním kuchyňském veletrhu EuroCucina v Miláně Liebherr od 17. do 22. dubna 2018 představí lifestylové produkty s inovačními nápady.

Správné teplotní zóny pro všechny potraviny

Ochsenhausen (Německo) 2018 – Šestice teplotních zón pro dokonalou čerstvost. Liebherr svojí řadou BluPerformance nastavuje nová měřítka v oblasti energetické účinnosti, využitelného objemu a uživatelského komfortu. Zmíněnou řadu nyní rozšiřuje model SBSes 8486 v provedení Side-By-Side. V různých teplotních zónách naleznou všechny potraviny dokonalé skladovací podmínky.

Nadace Warentest (testování zboží): vítězství v testu patří spotřebičům Liebherr

Ochsenhausen (Německo) 2018 – V březnovém vydání magazínu „test“ (03/2018) byly tři spotřebiče Liebherr vyznamenány jako vítězové testu ve své kategorii. Vestavná kombinovaná chladnička s mrazničkou ICBP 3266 získala ocenění „dobrá“, volně stojící kombinovaná chladnička s mrazničkou CN(ef) 4315 získala nejlepší ocenění se známkou 1,6.

Vinotéka firmy Liebherr vyznamenána cenou iF Design Award

Ochsenhausen (Německo), 2017 – nová vestavná temperovaná vinotéka EWTgb 3583 firmy Liebherr s čelními skleněnými dveřmi bez rukojeti a s technologií TipOpen získává prestižní cenu iF Design Award 2018.

European Innovation Impact Award 2017 získaly domácí spotřebiče Liebherr

European Innovation Impact Award 2017 získaly domácí spotřebiče Liebherr​

Ochsenhausen (Německo) – Společnost Liebherr-Hausgeräte GmbH získala v rámci konference ideasEurope v Bruselu cenu za nejlepší management nápadů a inovací. Cenu jí udělil německý institut pro management nápadů a inovací (Deutsche Institut für Ideen- und Innovationsmanagement) a ideasEurope v kategorii „Best Innovation Management“.

Liebherr-Hausgeräte získává German Design Award 2018

Ochsenhausen (Německo), říjen 2017 – společnost Liebherr-Hausgeräte získala od German Design Council ocenění German Design Award 2018. Jde o jednu z nejprestižnějších designových soutěží na světě, která je vysoce ceněna v průmyslových kruzích i mimo ně.

Liebherr Domestic Appliances a britská technologická společnost Smarter zahajují spolupráci v oboru inteligentní správy potravin

Ochsenhausen (Německo) – německý výrobce ledniček a mrazáků Liebherr uzavřel obchodní partnerství s britskou společností Smarter, jež poskytuje svou bezdrátovou technologii. Toto partnerství bylo dnes oznámeno na berlínském IFA 2017 a obě společnosti představily své nové technologie.

S řadou MyStyle jde Liebherr ruku v ruce s trendy

Ochsenhausen (Německo) 2017 – megatrendy ovlivňují naše chování a setkáváme se s nimi každým dnem. Megatrend individualizace je zároveň vysoce výrazný a utváří moderní životní styl. S řadou MyStyle nabízí Liebherr unikátní příležitost pro tvorbu ledničky dle vlastní představivosti.

Stránky