Liebherr na IFA 2017: Chytré a individuální

Ochsenhausen (Německo) 2017 – Na Mezinárodní rozhlasové výstavě (IFA) v Berlíně společnost Liebherr-Hausgeräte představí ve dnech 1. až 6. září 2017 špičkové digitální produktové novinky. Motto veletrhu v letošním roce zní „Making your life smarter“. Pomocí zařízení SmartDevice se více než 120 přístrojů může stát centrem inteligentního chlazení. Technologii FridgeCam, poháněná systémem Smarter a VoiceControl MIA společnosti Liebherr lze integrovat modulárně. Snadno se dělají jak nákupní seznamy, tak i seznamy zásob.

Dárek: Prodloužená záruka 2+3 let

Ke všem spotřebičům LIEBHERR poskytujeme prodlouženou záruku 2+3 let. Tato doposud zpoplatněná služba je nyní pro domácí spotřebiče LIEBHERR zdarma. Prodlouženou záruku dostanete automaticky ke každému spotřebiči LIEBHERR pro domácnost, který si zakoupíte v našem eshopu.

Prohlédnout produkty se zárukou 2+3 let zdarma

Společnost LIEBHERR Hausgeräte se díky jedinečnému designu svých produktů stala držitelem ceny Red Dot Award 2017

Ochsenhausen (Německo) 2017 – Prémiový design americké chladničky SBSes 8663 a kombinované chladničky CBNPes 5758 byl oceněn prestižní cenou Red Dot Award 2017 v kategorii produktového designu. Toto ocenění je známkou estetické i funkční kvality a smyslu pro inovaci, vlastností, které naše produkty staví do čela globálního trhu.

Prestižní ocenění iF Design Award pro BlackSteel Side-by-Side chladničku Liebherr

Ochsenhausen (Německo), 2017 – Desátého března 2017 převezmou zástupci společnosti Liebherr prestižní ocenění iF Design Award za produktový design spotřebičů SBSbs 8673 BluPerformance a CBNPes 5758 BluPerformance. Jedná se o spotřebiče, které jsou díky své nadčasové eleganci a čistým, minimalistickým liniím designu HardLine středem pozornosti každé kuchyně.

LIEBHERR na veletrhu IFA 2016

Liebherr představí na veletrhu IFA 2016 digitální řešení pro svá zařízení řady BluPerformance

Ochsenhausen (Německo) 2016 – Na veletrhu IFA 2016 představí společnost Liebherr, jak digitalizace přináší opravdový užitek do každodenního života. Inteligentní zařízení řady BluPerformance nabízí zákazníkovi interaktivní možnosti pro management potravin a zvyšuje standardy týkající se energetické účinnosti, užitného objemu i designu.

Značka LIEBHERR v síni slávy Best Design Brand 2016/2017

Porota Plus X Award vybrala značku LIEBHERR do Best Design Brand 2016/2017 v kategorii výrobků velkých domácích spotřebičů.

Toto speciální ocenění je udělování pouze jednou v produktové kategorii v jednom roce. Je omezeno pouze na malý počet výherců. Jedná se o ocenění značek, jejichž výrobky získaly nejvíce ocenění v kategorii "design" v průběhu celého roku.

Produktový design je jeden z nejdůležitějších podnětů pro nákup. To významně přispívá k rozhodnutí, která značka zvítězí nad konkurencí. Dobrý design vytváří pozitivní emoce a umožňuje zážitek z nakupování.

Doprava s vynesením do patra a další služby

Stále se snažíme zlepšovat naše služby. To nás vedlo ke změně externího dopravce a rozšíření služeb naší vlastní dopravy, kterou provozujeme v Praze a Středočeském kraji.

Otočení dveří u spotřebičů se zárukou

Při objednávce z našeho eshopu ZDARMA obrátíme závěs dveří u spotřebičů, které tuto možnost nabízejí. Změnu závěsu dveří uveďte do poznámky ve vaší objednávce, nebo kontaktujte náš servis na telefonu +420 602 324 293.

BlackSteel Side-by-Side získala ocenění iF Design Award 2015

Side-by-Side chladnička LIEBHERR SBSbs 7263 bude presentována na slavnostním předávání cen iF Design Award v Mnichově 27. února 2015 s oceněním za produktový design. Touto pečetí kvality jsou oceňovány produkty, které vynikají inovativními myšlenkami a výjimečným designem.

Kombinovaná chladnička LIEBHERR CBNPes 3756 vítězem testu

„Maximální chladicí výkon, minimální spotřeba“: tak zní hodnocení německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest vyřčené v rámci letošního porovnávání kombinovaných chladniček. Kombinovaná chladnička/mraznička LIEBHERR CBNPes 3756 byla jediným přístrojem nabízejícím funkce BioFresh a NoFrost a vysoce efektivní provoz odpovídající třídě A+++. S hodnocením „velmi dobrá“ se stala vítězem testu.

BlackSteel Side-by-Side získala ocenění Designu

Ochsenhausen (Německo) Listopad 2014: LIEBHERR získal ocenění Interior Innovation Award 2015 na veletrhu imm v Kolíně nad Rýnem a LivingKitchen 2015. Jedná se o nezávislé průmyslově orientované ocenění, které bylo v roce 2002 založeno Radou pro Design.

Stránky